>

10.4.10

Да си сготвим с Photoshop (CS3)

Голяма мода станаха напоследък готварските блогове. Без да преувеличавам 36% от блог пространството представлява рецепти и снимки на манджи....
И после се чудим що така се получава и Ondine се налага да пише, че българките били дебели мрънкалници, предизвикващи криза!
Ами така ще е. Предлагането определя търсенето! Аз по цял ден гледам вкусотии и само чакам да се прибера и да ги сготвя ми ги сготвят.
Изкусително е.
Почти се навих и аз да си направя кулинарен блог. Ама понеже имам ембарго и най-строги забрани да ползвам по-голямата част от кухненската ни посуда и почти всичката ни бяла техника, ще ползвам софтуер за целта.
Та така, мили кулинарки, ето как бързо и лесно се приготвят курабийки:

Adobe Photoshop Cook from Lait Noir on Vimeo.

В събота обичам да гледам Simpsons и да ям курабийки в леглото /да падат трохи по чаршафите и после да ми се лепят по гърба/.



Lisa:Well, I think this family should try more vegetarian meals. We'd feel better and live longer.
Marge:Vegetables, you've been promoted from side dish to entree.
Homer Simpson:I don't miss meat at all. This portabello mushroom eats like a steak. A rubbery, fungus-like steak.

Share/Bookmark

8 коментара:

Силвия Тенчева каза...

Много готино това с трохите в леглото:)) и Simpson също...

Dimitrana S. каза...

Ахахахааа :-D

p.s. Не съм имала трохи в леглото от детските си години и е добре без :-)))

Ondine каза...

Aхахахах!:DСамо да ми дойде тока/не питай..21 век нямам от снощи /и ще видиш каква тема ще сътворя :)))))

Алиса каза...

Хаха, класика си е яденето в леглото. Но задължително освен курабийките трябва да има и кафе. Щото ако не се наквасят чаршафите, значи нищо не сме направили:)))

milenka каза...

Ами какво го мислиш,действай.С удоволствие ще следя и кулинарния ти блог;)

MadWizard каза...

Миленка, ти мен не ме слушай какво си говоря...
Аз по принцип съм много добър във всичко, но ако направя готварски блог той по-скоро ще представлява: "възможните щети и поражения на кухнята, дневната и съседите, след приготвянето на еди какво си" или "За колко време се отзовават пожарникарите при приготвяне на свински пържоли на скара" или пък "Физическите и моралните вреди при застройката на пилешка супа"....ей такива неща.

kenkal каза...

Пустото му ядене! Ами пък като е толкова вълнуващо... Някои готвят с удоволствие и се хвалят, други пък консумират, пък що не се хвалят? ;) Предлагам алтернативен кулинарен блог от типа "Как изядох(ме) сготвеното от..."

MadWizard каза...

и това е вариант

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................