>

27.6.10

Хубава работа, ама хомосексуална

Напоследък из блоговете тема номер 2 е поредното пародиране на хората с отклонения в сексуалното си поведение. Т.нар. София Прайд 2010
И аз като повечето хора се смятам за толерантен човек и нямам нищо против гейовете.... стига да не си врат задниците в лицето ми. 

Нещо не схванах идеята, как демонстрирайки изкривяванията си чрез нарочен шоу парад, педалите ще демонстрират че не са по-различни от нормалните хора и реших да се разходя до заветният "мост на влюбените" за да стана свидетел на цялата тази показност и бутафория. А и винаги има шанс шепа голобрадиглави младежи начело с Боян Расате, да се подиграват на хомотата и те обидени да се разплачат. Както се казва, шоу да става. Клоуните бяха организирани.

И така, като отговорна хетеросексуална личност, проверих в колко часа са обявили началният час на шоуто (16,30 ч.) и се постарах да съм 10 мин по-рано на уреченото място. Все пак никой не иска да си играе номерата пред празни трибуни. Нека бъдем толерантни.

И така-а-а-а. "Сцената" беше изолирана. Правилно според мен - все още никой не е доказал, че хомосексуализма не се предава по въздушно-капков път! Малко ми бяга идеята, защо ако гейовете са нормални като нас, трябва да бъдат изолирани и пазени от въоръжени полицаи...но кво ли разбирам аз от педали?

Поогледахме се (аз и по-добрата ми половинка): Нищо интересно. 5-6 пенсионера, дошли да видят падението на днешната младеж, един дърт педал с къносани мустаци, доста репортери в изолационното и страшно много полицаи. 

След кратка обиколка да намерим къде са траверсите, се оказа че за да стигнеш до тях трябва или да си педал или журналист. 
ОК, ченгела след обстойно разглеждане на картата ми (от двете страни), реши че щом съм Питър Паркър може да влезна в загражденията за да снимам, но без по-добрата си половинка (която очевидно не беше обратна и нямаше репортерска карта). Е хубаво, ама аз сам без защита не влизам сред стадо педали! А и то видимо имаше скучаещи фотографи само.

Реших да останем извън загражденията. Вече беше четири и половина и разчитах, че обратните вече всеки момент ще почнат да си веят задниците или каквото там им включва програмата. И един бърз погледа наоколо:




Минаха и двама педала от ромски произход, ама бяха много гнусни и не ги снимах, за да не загубя детската аудитория.


Робокоп беше най-голямата атракция, правеше невероятни стойки и чалъми.




Имаше и трезвомислещи анти-чалга младежи.


Евтини забавления за педерасти от мистър Диблър Сам Си Прерязвам Гърлото


И пропускателният пункт....

Така, стана 5 без 20 сбърканите нито си вряха пера в задниците, нито въобще нещо правеха. Несериозна работа. За сметка на това, отвориха загражденията и започнаха да жигосват "различните".  Допадна ми идеята, да носиш бяла тениска с надпис "staff" на гей парад. Добре беше организирано и белязането. Все индивид с хомосексуални наклонности отиваше и декларираше особеностите си. След кратък фейс контрол и въпросник (не чух въпросите за съжаление), биваше маркиран и белязан с електриково-отровно-зелено-жълта гривна. Така и след напускане на оградената инфекциозна зона, околните ще бъдат предупредени с кого си имат работа (както споменах по-горе, още не е доказано че не се пренася заразата по въздушно-капков път).

Общо взето нищо добро дотук. Часът беше вече 5, а никакви демонстрации на хомосексуализъм, ревюта на травестити или наранени педали не излизаха на сцената.

Съжалявам мили мои педалчета, ама като сте казали 4 и 30, това не значи 6 и да се появите в 7!
Има мачове! Верно, може да е Корея, ама все пак е по-важно нещо от шепа траверси борещи са за никой-не-знае-какво. Ако искате обществото или поне аз да ви приема като нещо нормално, дайте малко повече от себе си.
Като начало като искате да не сте отделени от здравите - не се заграждайте с решетки; не викайте робокоп и още 300 полицаи; не се жигосвайте; не тръбете два месеца предварително, че ще се разхождате по улицата;  като си уговаряте среща - спазвайте часа!

Аз в 5 часа си тръгнах. Смятам, че съм изпълнил моралното си задължение към обществото на сбърканите. Отделих им цели 40 мин от времето си. За тези 40 мин разбрах, че са несериозни, безидейни и ограничени (с решетки, гривни и полиция).

Както се казва: Хубава работа, ама педерастка! 
Едно нещо не можаха да направят като хората. Волен Сидеров и Яне Янев по-забавни шоу програми организират! 


п.с. В този си пост умишлено ползвам някои от думичките, които съм ползвал! Ако някой се обиди от тези ми думи, нека се замисли и започне лечение! 
Специално към авторките на феминистките блогове искам да кажа: Шегувам се. Не го мисля това.
.

Share/Bookmark

23 коментара:

september-silvia каза...

Точно така Mad:),напълно излишни,безидейни и безпредметни човеци,чудя се Фандъкова защо въобще е позволила тази смешна картинка....

MadWizard каза...

Щото иначе като ромите, ще ревнат като вдовици за такова.

И двете групи (мангали и педали) не допринасят с нищо за обществото, но нон стоп настояват, че точно това общество им нарушава правата.

Които те видиш ли, като прееб@ни имали. (правата де).

Пламен Бочев каза...

Браво!

Пламен Бочев каза...

Сложих линкче към репортажа ти в блога си (за тези, които са пропуснали събитието). :))

Nenata-ve каза...

Само искам да отбележа, че дядото с мелничките си обикаля около НДК редовно и не е там специално за събитието. Иначе статията е добра.

Анонимен каза...

Мани, мани, супер нахални са тия педали! 300 полицая си организирали да ги пазят! От какво се страхуват? Че в България има хора, мразещи хомосексуалните, и които биха били агресивни към тях? Е, едно момче бе убито в Борисовата градина, защото приличал на гей, ама това не е нещо показателно или още повече плашещо. На предния гей парад, наистина, имаше едно немалко число нацисти с коктейли молотов, които бяха задържани, ама това значи ли, че трябва гнусните педали да се притесняват за сигурността си и да помолят полицията да ги пази на тазгодишния парад?! Тея, които видяхме в Пазарджик и заляха с пръстен от агресия 6-те младежа, отстояващи правата си - да не са страшни? Яяяя да се бягат от тук гадните нахални педали, дето само си въобразяват, че някой с нещо им пречи - все едно, че наредбата 14 в община Пазарджик, която забрани "публично демонстриране на хомосексуална и друга ориентация", им пречеше с нещо или им нарушаваше правата!

ПС: Силвия, ти явно нещо нямаш реална представа що е то гей/лесбийка/би, като ги наричаш "излишни, безидейни и безпредметни". Запознай се с няколко и пак ще говорим ;]

MadWizard каза...

Хора, гледайте малко по-далеч от носа си.

Нената-ве, и ние сме били студенти по архитектура и ние сме виждали и друг път ндк-то на културата.


sickdreamer, ако нямаше нужда да се срамуват предалите нямаше да се срамуват и търсят закрила от полицията.
Едва ли хората са съгласни данъците и да поощряват Азис и останалите отрепки.
Мисли реално. Не се осланяй на псевдо феминистичните идеали на нереализирали се момиченца.

Както се разбрахме, то бива бива толерантност, ама сиренето е с пари. А нашата бедна държава нужда от стриптизьорки-травестити повече няма.

Анонимен каза...

Магьоснико, да се срамуваш е едно, да имаш реалната опасност да бъде набит - съвсем друго. Казах ти, на предния прайд имаше много агресори нацисти, в Пазарджик на друг протест за наредба 14 се бяха събрали също много. Съвсем наскоро, за Бога, стана ясно, че едно момче е било убито в борисовата граидна преди 1 година, защото... приличал на гей!

Да, прав си, че парите трябва да се ползват разумно. Но нали знаеш какво става с народ без култура и без напъни за гражданско общество? В това слагам и гей парада, и протеста за дома за бежанци в Бусманци, и протеста за Закона за електронните съобщения. А и колко, за Бога, е излязло да се плати на тези полицаи да пазят парада? В сравнение с колко милиарда платени данъци?

ПС: Съвсем с мирен тон го казвам, нехетеросексуалните нито искаме повече права от вас (което е просто абсурдно твърдение някакво), нито идеята на гей парада е да покаже, че сме нещо повече от вас. Целта му е да привлече внимание върху една маргинализирана група, която не е все още изцяло интегрирана в България. Няма да умрем без него, но с него е по-добре.

MadWizard каза...

аз нямам нищо против "вас". Всъщност, не знам ти от кои си и не е моя работа.
Поста ми е ироничен.
Моето мнение е, че с натрапването си, постигате обратен ефект. Вместо да се приобщите към останалите, вие наблягате и парадирате с разликите си.
Това поражда и вълната от насилие срещу вас. Същност става въпрос за неосъзнати все оаще пубери - те са тези които ви нападат. Вие се борите срещу пубери....Ако толкова това ви е целта - по мачовете пак е същото - ходете там. Пак ще ви мразят и плюят.
Така хем ще сте "онеправдани" хем ще ви мразят. И няма нужда от екстра телевизии и полицаи.
Ама Азис не иска да стои в сянка, нали? Няма да има пари.


бтв: аз имам познати хомосексуалисти. Никой от тях не си вя задника вчера, никой не ми се е оплаквал, че 3-ма седмокласника са му се смяли на улицата. И може би защото никога не са парадирали с това, са доста добре приети в обществото...

...просто прекалено ви е слабо шоуто. Това се опитвам да кажа.

Пламен Бочев каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
MadWizard каза...

Не ме разбирайте грешно, аз наистина нямам нищо против гейовете. Стига да не ми пречат.

Но и против хетеросексуалните нямам нищо против, САМО когато не ми пречат.

И не одобрявам насилието срещу когото и да е.

Но в случая насилието срещу гейовете, не е по-различно от насилието срещу "очилатия" в класа.
Дори е от същите хора.

Искате да бъдете интегрирани, вместо да опитате сами да се интегрирате.

Пламен Бочев каза...

sickdreamer, кои точно граждански права са ти нарушени? Дали не бъркаш интегрирането на първичния си полов белег в нечие анално отверстие с интегрирането на "обезправено малцинство" в България?
За какво внимание се бориш? И каква ти е ползата да привлечеш вниманието на хората върху факта, че си педераст? Никой не ти пречи да бъдеш такъв, какъвто си. И ти не ми пречи като си навираш задника в лицето ми.

Пламен Бочев каза...

Ако бях хомофоб, нямаше да кача песен на Елтън Джон в блога си или да съжалявам, че не отидох на концерта му, въпреки изказването му, че Иисус Христос бил гей.
Убеден съм, че не си наясно с това каква точно е твоята борба.

Анонимен каза...

Аз си ги приемам като лигави и гнусни женички и се държа с тях като с такива - не им се впрягам. Те имат само женски качества, ама от най-гадните. Кучки, с чурки (за кво ли им са, завалията). Но не ги мразя, просто ги използвам за вършене на мръсната работа.

MadWizard каза...

само и за евентуалните следващи коментиращи да спомена: грубости обиди и т.н. няма да търпя.
Не ме интересува кой кого мрази. Който има мнение да си го каже, но без псувни и обиди.
Все пак аз се смятам за интелигентен и цивилизован човек, такива са и читателите ми.
Не ме оборвайте с коментарите си.
:)

wicked каза...

В общи линии коментарите изчерпаха нагледността на темата, макар че съм сигурен че ще се намери още някой който да гаже че е онеправдан.
Моето скромно мнение е, че въпросните паради във своята зора по света наистина са били за да покажат че има такава група и обществото да я види.Това през 60-те. Сега си мисля че нещатаотиват по далеч. Тази група иска да бъде приета за нормална и да интегрира НОРМАЛНИТЕ СИ ЦЕННОСТИ в обществото и то по един показен начин като хората от тази група си обличат цикламени полички и зелени чорапи и си фръцкат дупетата.Но самата показност и парадиране води до обратен ефект. Никои не ги мисли за нормални. Имам приятели с подобни "наклонности" у лево. Ами тях никой не ги ограничил от работа , никой не им се е присмял, никой не ги е свалил от автобуса(това го бях писла и другаде).Въобще проблема им е никакъв. Но както се казва подаваш им пръст те захапват до лакътя. Затова си мисля че няма да мирясат дори и да получат и социални придобивки. В общи линии искат да бъдат привилегировани като различни от обществото(което дразни) , докато скандират че са нормални. Абе некъде по веригата дава късо. Отляво ще да е..........

Точка каза...

Мисля, че съм толерантен човек и уважам различните, нормалните - също, правото на избор на всеки, стига да не го демонстрира грубо и да не навлиза в личното ми пространство.

Хомосексуализмът не е болест и не е заразен. Би трябвало обществото да го разбере.
Има достатъчно световноизвестни имена, доказали таланта си. Имам и такива познати и приятели, на някои шапка им свалям, изключително кадърни и читави хора.

Само че те не се афишират по този комичен начин с разни предизвикателни атрибути, защото не се чувстват различни или онеправдани в нищо - нито в личния живот, нито в работата си. И околните ги приемат и ценят именно заради това, просто като хора.

Смешни и ненужни са демонстрациите по този начин. Искат се някакви незнайни права, които всъщност не са нарушени. Трезвомислещите ги приемат нормално, не са преследвани както преди години за интимния си живот. С показност в стил Азис се постига само обратния ефект и ексцесии от незрели мозъци.

Имам две момчета, но не съм застрахована, че утре те няма да станат различни. Или че няма да заживеят с жени от друга раса или религия. И да ме боли, това ще е техният избор и ще го уважа. Така и никой не е застрахован за същото относно децата си, приятелите, близките.
Затова всякакви крайности в мисленето и демонстрации (и от двете страни) са излишни.

Violka-Antevasin каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Manol Glishev каза...

Много свестен постинг, хареса ми. Значи нищо не съм пропуснал като съм си останал да ям и да пия, вместо да ходя на гей-прайда. Язък, де - хората по света правят шоу, не се шегуват. А у нас каквито гейовете - такъв и прайдът. Всъщност ще се радвам, ако парадчето минава така всяка година. Докато на уж божем гейовете им хрумне, че не е cool да си гей, хванат си нормални гаджета и си намерят по-добри забавления.

Kal4o каза...

Mad, щом парадистите не са влезли от главния вход, може да са проникнали изпод задните заграждения и да са провели мероприятието на закрито :D

Анонимен каза...

Браво! Супер добър анализ!

Unknown каза...

Mad Wizard, замисли се... От какво те е страх, хвани си едно гадже - мъж и стига си писал глупости.

MadWizard каза...

Аз съм безстрашен като Александър Матвеевич Матросов.

Едва ли знаеш кой е, но нямам време да ти обясня.
А всъщност твоя проблем е по-различен или просто си пишеш?

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................