>

16.11.10

Колко ниско може да падне един лекар

Замисляли ли сте се колко ниско може да падне един лекар?
Винаги съм си мислел, че отдавна нашите докторчета ( и медицински сестри) са се заринали в калта и няма накъде повече да пропаднат, ама уви имало.

Ей на, например нашата "касиерка" в блока всеки месец по веднъж звъни на пожар в 2 часа следобед (неделя), да събира пари. Ако задам въпроса за какво събира пари, отговаря че е лекар и не е много наясно. Оня ден му казах, че това че е лекар го научих и не е оправдание за това да бъде мижитурка и той пък взе че ми се разсърди и ме заплаши, че съм "щял да му падна".

Та днес реших да проверя какво може да стане, ако му "падна". Всъщност нищо изненадващо: Един бърз преглед на пресата и съм наясно.

Общо взето почти всички новини свързани с българските лекари започват с "Лекарско нехайство и престъпно безразличие убиха..."

Аз лично съм си сложил полицаите и лекарите в една специална група. "Групата на гнидите". И лекарите и полицаите са се заклели, че няма да злоупотребяват с положението си, но и едните и другите, възползвайки се от състоянието на хората ги изнудват за пари.

.

Share/Bookmark

10 коментара:

Ирония Идиотова каза...

Прави като мен- повръщай върху тях.
:)
Тъп опит за шега, извини:(

MadWizard каза...

...прекалено ценен ми е сока, за да го си го харча за тях...

:)

nana каза...

Аз си имам много добър лекар.Най -редовно си ме преглежда и се чувствам прекрасно.Който не е случил-жалко.Само мога да съчувствам.Аз съм щастлива

altair каза...

не всички лекари са такива, за щастие :)

и те са хора като всички други - има изключителни професионалисти, за които работата е призвание; има и такива, които не знаят какво и защо правят.

Lil каза...

Ти остави този случай, а оня дядо , дето смее да се нарича лекар, че и гинеколог.Даваха репортаж за него в господарите.Гнус и потрес.Тоя заслужава публичен линч с клизма!
А не знам колко трябва да си тъп,че и да отидеш на преглед при него!Баси...
Положението е да ни е страх да се разболеем...

أمل каза...

и тия хора са дали клетва да се борят за човешкия живот...за пореден път ми се повръща от родната действителност...

Анонимен каза...

преди няколко месеца бях в точно това спешно; сестрите се държат сякаш всики пациенти са като малки деца, които само им се ли гавят. Дори когато си свършат работата почват да драскотят по някакви документи и изобщо не бързат да приемат пациентите, ако някой реши недай боже да пита колко ще чака те почват да му се чумерят и да му кажат да си изчака реда. Не разбирам на това отделение какво точно му е СПЕШНО? по скоро е смешно...но и смешно не е, ами е тъжно.. и тъжно не е, защото когато някой умира заради нечие нехайство (дали това на лекарите или на управлението на болницата) по скоро е противно.. тия хора как изобщо спят се чудя

MadWizard каза...

е кво да им пречи да спят?

Преди време шепа от тази паплач отиде в Либия, изби сума ти деца, почерни стотици семейства и ...
... бяха похвалени от Президенто, дарени с апартамент от МТел и незнам си кво още...че и недоволстват в момента.

Що да не спят?

Musical Universe каза...

Страхувам се и от лекари и от полицаи.
Към каква институция трябва да се обърна за помощ, в случай че така се страхувам от горните две?
:)

Анонимен каза...

Има и лекари и лекари. Радвам се, че до сега не съм попадал на лекар който да ме изнудва, за да ме излекува. Но наистина има и много които го правя и на които не им пука за хората.

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................