>

28.12.12

Равносметката



Както всяка година, така и тази е време за годишната равносметка.
Хм, миналата година писах, че съм имал страхотна година и в личен и в професионален план и очакванията са ми били за още по-добра 2012. Може би е така.
2012 ми е неутрална година. Постигнах много и големи успехи в професионална сфера, но на цената на много труд, грижи, безсънни нощи и преумора. В личен план ... не се сещам за негативи, но пък трудно е да изпъкнат позитивите на фона на 2011.
В постовете си забелязвам, че коледният дух ми беше избягал последните години. 2011 обаче го възроди. Едно елфче ми го върна и ще се грижи да го има всяка година. (в момента лежи до мен с 40 градуса температура).
Нямах време за блога си през 2012, вероятно все по-малко ще имам и за в бъдеще. Но това не е проблем. Времето на блоговете отмина. Подозирам, че това ще е един от последните ми постове в този блог, но не се знае. Не планирам да го затварям засега.

Краят на света също не настъпи, както ни бяха обещали. 

Още с настъпването на 2013 ме очаква доста работа (която ще е съпроводена с много ядове и грижи, поради естеството си), затова и не смея да правя прогнози каква ще бъде за мен 2013.
Каквато и да е няма да я върна.

Честита Коледа приятели! Весело доизкарване на празниците! Весело посрещане на новата година! И ви пожелавам една много успешна и щастлива 2013!

Пожелавам същото и на себе си!


Share/Bookmark

5 коментара:

Ondine каза...

Весели празници,по малко бачкане догодина и да оздравява елфчето! :a

september-silvia каза...

Желая ти една прекрасна и щастлива 2013г във всяко отношение!

Недялко Тенев каза...

Желая ти много здраве и късмет през Новата година!

Анонимен каза...

Малко късно коментирам с оглед на няколко месеца закъснение, но бих искал да кажа, че това е едно от най-готините послания, поздрави за коледа, нова година които съм виждал.

George Clydesdale каза...

Внимание всички, за да Clydesdale ЗАЕМИ,

Имате ли лош кредит? Имате ли нужда от пари, за да плащат сметките? Имате ли нужда да се започне нов бизнес? Имате ли незавършен проект на ръка поради лошо финансиране? Имате ли нужда от пари, за да инвестират в някои области на специализация, която ще ви ползва? и не знам какво да правя? Ами вие сте на правилното място и ние сме тук, за да осъществи мечтата си да дойде до реалността, ние предлагаме лични, бизнес кредити, комбинирани кредити, студентски заеми, заеми консолидация и толкова повече [сигурни и необезпечени]. Ние даваме заем с нисък лихвен процент от 3% Така че не ни посетите сега чрез {Clydesdaleloancompany@yahoo.com или Clydesdaleloancooperation@hotmail.com} или Тел: (347) 708-8926 или посетете нашия сайт HTTP: // georgeclydesdaleloans. bravesites.com/

Благодаря за съдействието
Джордж Clydesdale ...

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................