>

21.7.10

Добрите новини идват с ... Globul

Гледам си новините, както всяка вечер, за да разбера колко ще ми струват новите прищявки на някой, ровя си из нета да видя с какво ще ме изненадат в следващата сметка която получа и ...
О!

КЗП: GLOBUL прилага нелоялна и агресивна търговска практика

Ай стига ве! Нима?

Ще зачета /цитирам/:

GLOBUL прилага нелоялна и агресивна търговска практика, е решението на Комисията за защита на потребителите, което получихме в отговор на жалба на член на екипа на Mobile Bulgaria. Тя е свързана с автоматичното подновяване на договорите за мобилни услуги, което практикува GLOBUL


Предлагам, всеки да натисне тук, вместо да си уплътнява времето в търсене на простотии от "тубата". Пък вече всеки сам да си решава срещу кои крадци да недоволства ... че то дилемата си е сериозна.

п.с. призовавам ви да подавате жалби и във връзка със смс спама.

В Дни, може да научите повече.

.

Share/Bookmark

6 коментара:

أمل каза...

Мдам, това е не само нелоялно, ненормално и измамническо, а проблемът е, че май всички оператори го практикуват.
Жалко, че повечето хора си мълчат и вдигат ръце вместо да си потърсят правата. Не че КЗП ще помогне много, знам какво отговориха на моя жалба, та не очаквам много, но ако сме много, ще сме силни :)

Анонимен каза...

съвсем наскоро звънях за да питам Глобул как точно трябва да им се измъкна от подновяването на договора ми. Жената ми каза, че просто трябва да се обада на 1516 48 часа преди изтичането на договора за да го прекратя. Трябва просто внимателно да си видиш кога ти приключва договора. Вярно, че има други по важни дати за помнене, но ако искаш да си спестиш още една година като лоялен клиент това е решението :)

MadWizard каза...

А еири, то има и други начини, но трябва едва ли не да им "изучиш законите". Всички мобилни те прецакват но "администратичните" пречки на Глобул са в повече от на останалите.

бтв: другият им похват е, да те ЛЪЖАТ. Както в случая са направили с теб. Няма да стане номера, по телефона. 48 часа преди да ти е изтекъл договора, вече ти е подновен новият.

MadWizard каза...

п.с. призовавам ви да подавате жалби и във връзка със смс спама.

http://dni.li/2010/07/23

Анонимен каза...

хм, сега като казваш, ще взема да си прочета договора :)

Анонимен каза...

Много полезен линк. На всички ни е писнало от смс спама. Than's a lot.

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................