>

28.3.10

Секс в Биг Брадър Фемили

Сутринта като погледнах какво търсят хората за да попаднат в блога ми, разбрах че в Big Brother Family правили Sex. По около 60-80 души на ден в последната седмица са посетили блога ми по тази причина.

Евала Биг Брадър, знаеш как да задържаш вниманието на хората. Аре, ще ви го покажа този секс в тази къща, дето толкова го търсите...

Само искам да знам, при наличието на толкова порно в нета, на толкова порно по улиците, при толкова порно навсякъде около нас, що му е на някой да влезе в някаква къща и да почне да се прави на порно звезда? И най-вече ме интересува, защо му е на някой да рови в нета, да виси до среднощ пред телевизията, да полагаг каквито и да е усилия, за да види някаква, изявяваща се като порно звезда? При това с цензура!
Кой в случая е препорно и кой е прехебан?

Ето ви, това което толкова търсите:
/още два намерих - единия по-малко цензуриран, ама си ги търсете сами/



The porn is all around



Share/Bookmark

3 коментара:

Plamena Markova-Koleva каза...

Още не съм гледала Big Brother Family. За сметка на това, прословутия секс вече за 3-и път го засичам... Нищо впечатляващо. По-любопитно ми е било предните сезони, когато камерите улавяха "нещо" да се прави под чаршафите - някой мръдне, друг изпъшка... Хората уж се крият, а ние воайорски ги зяпаме, почти си е тръпка. А сега - просто гледаш нещо като порно, даже цензурирано.

Но имам въпрос - нямаше ли и деца този път в къщата? Те в същата стая ли са?

umnia-53 каза...

Не ме е срам от коментар,но нима това е идеал,една ТВ,да се превърне в канал!?!Уж били Национал,та то си е махаленски карнавал!Френска песничка,един банан,една свекърва разярена,а бе хора как Ви се гледа!?Затуй стоя си аз в нета.Не гледам даже и "Планета"!Културни хора,превърнати във воайори!Простоп не ми се говори!

Lulu каза...

Патологията привлича, дето се вика:) Не гледам Биг Брадър. И това също не го бях гледала, ама и нещо нямам желание да го догледам. Но очевидно сме си саирджийска нация.. И ако сме само ние, пак добре, ама уви не.

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................