>

12.5.10

Медицинските сестри са добри само в ... порнофилмите


Сестрите бягат от България се говори напоследък. Да бягат и да се не връщат! А ако искат да се върнат, да не ги пускат!
Много мразя общаците-лекари, ЧЕЗ, vivacom, топлофикация и т.нар. милосърдни сестри. Мразя ги, защото са крадци. Мразя ги защото са безотговорни. И ги мразя, защото са некадърни. На ЧЕЗ и vivacom само персонала е некадърен!
Защо добавям към общаците и останалите крадци и медицинските сестрите....
Защото не ние сме им длъжни, а те на нас. Защото те не ми плащат, а аз плащам за обслужване. Защото въпреки, че плащам максимално възможното за здравни осигуровки, ме карат да си плащам още при посещение при лекар. Защото не са компетентни и в никакъв случай не са милосърдни. Защото не им пука, че ти се гърчиш пред вратата им, те си пият кафе и ти казват: "като си без направление и ти е толкова спешно, иди отсреща при психиатър". И още много защото. За съжаление на лирическият герой в тази история, наистина му беше много зле, поради което в момента тази "мед. сестра" все още е със здрав нос и тормози и други пациенти. Лирическият герой знае името на сестрата и може да го спомене, но той предпочита да се "саморазправи" с нея, както той си знае.
Лирическият герой сигурно има и друго за казване, ама не му се говори. Но аз ще кажа следното: Сигурно, някой ще каже, че не всички са такива. Не ми пука, че има и свестни медицински сестри, пука ми че има калпави. И те са представителките! Ако има свестни - да изхвърлят боклука и да си изчистят името. Същото е и за всичките държавни служби, може и да има някой който работи, ама са го скрили. Така и ЧЕЗ сигурно имат в почти всеки град клиент, който не е бил излъган от тях, но кой говори за това по вестниците? За vivacom нищо добро не се сещам.
Абе идеята е следната: като чуете думата "полицай" знаете какво си представяте визуално... и после що нямало респект към полицията. Същата работа е с и калпавите ни мед. сестри. На всичкото отгоре ги правят и герои, когато поради алчността, некомпетентността и безхаберието си избият 300-400 деца.
Да бягат в чужбина, и да се не връщат. Без тях сме по-здрави!


.


Share/Bookmark

4 коментара:

Ирония Идиотова каза...

Надявам се лирическият герой да е добре и да не е сериозно положението.
И да. Прав си- думата 'милосърдна" и аз някак си не я свързвам със мед.сестра. Горчив опит. А Vivacom-да мрът ффф коффите. И ЧЕЗ-ове и мезове..

Ondine каза...

То всъщност тръгва и от лекарите... за каква милосърдност говорим?Нама такова чудо!И мразим и ЧЕЗ и ЕВН и Виваком-мом или както и да са/ мамка им/ един телефон за свяст нямат!!!
А лицето от разказа се надявам да е вече добре!

Plamena Markova-Koleva каза...

Айде по-кротко с омразата. Това за кои сестри се отнася (защото, ако е за тези, които си мисля, ми се струва, че хората се оказаха невинни):

"На всичкото отгоре ги правят и герои, когато поради алчността, некомпетентността и безхаберието си избият 300-400 деца"

MadWizard каза...

Всъщност не се оказаха невинни, а виновни и то с присъда. След което нашето момче "милосърдно" каза: станете герои и направете същото и с нашите деца.

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................