>

26.10.10

Тези цървули няма да изкарат мандата си

В по-новата история на страната ни, на всички ни е ясно, че всяко правителство идва с идеята да се облагодетелства максимално за 4 години, а след това друг ще го смени, докато си узаконява откраднатото.

И кое в момента може да е провал? Провал е да не успееш да се откраднеш всичко. Да ти резнат ръчичката преди да са дошли новите избори. Е тези точно няма да изкарат мандата си!

Орязаха изплащането на болнични на хората, които внасят пари за това, опитват се да орежат парите за пенсии на хората, които внасят пари за това, опитват се да откраднат парите, които хората са внесли досега, събират пари ако паркираш пред дома си (без да строят паркинги с тези пари), спряха да плащат майчинството на майки, които ЗАКОННО са внасяли колкото са им казали да внасят.

И защо  всичко това? За да може Цецко да пее дуети с Веско в новопостроеният си палат.

Ще си позволя да цитирам "Решение 588 на МС от 29.07.2010":
стр. 24 - Семейна политика
За периода 2011-2013 г. акцент на семейната политика ще бъде насърчаване на раждаемостта, чрез изграждане на благоприятна среда, която да позволи на българските семейства да отгледат и възпитат желания от тях брой деца.

И разбира се, след като не стигнаха парите, лакомията доведе до:

И баш тази "далавера" ли ще спрете? И след като тези пари за изплащане на майчинството са внесени /щото всички внасят там/, сега що ги няма? Кой точно си вдигна виличка с тях?
След като вие всеки месец крадете повече и повече, защо да е невъзможно трудещите се да се развиват и получават увеличение на заплатата? Ами че това е година и половина. На вас за този период не ви ли нараснаха значително доходите? Или сте богоизрани?

Вие г-н Премиер, като сключите застраховка "автокаско" за дадена застрахователна сума, след 7-8 месеца, казва ли ви застрахователната компания, че: "понеже шефа си купи нова кола, няма да ви платим застраховката. Променихме условията едностранно. Със задна дата. А, да и ни дължите още няколко години вноски"?

Щом не си спазвате задълженията и аз няма да ги спазвам.
Съвсем отговорно заявявам, че от Януари 2011г., започвам да внасям осигуровки вместо на 2 000лв, на 512лв. И няма да наруша закона, защото ще си платя данък  върху разликата.

Но няма да субсидирам алчни крадци!

И грам не ми дреми, че по относителни стойности, България събира най-ниски данъци. Щото по абсолютни стойности - в България се гладува с остатъка след данъци.

Не съм дойна крава, може да не спечеля от решението си, но няма да подкрепям кражбите ви!

И мен лично щеше да ме е срам, ако имаше вероятност някой да каже за мен: " Май руското олигофренче беше по-кадърно."



Share/Bookmark

1 коментара:

Lil каза...

Хубаво е , че можеш да плащаш и на 2000, малко са тези, които успяват в БГ.Всичко останало е мизерия..и онзи праг на бедността- толкова е грозно...
И да,това галошче , няма да оцелее, а всички от поредните 4-мандатни ще си напълнят де що могат.После що пък да не си тръгнат?!

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................