>

12.6.09

КОНЦЕРТЪТ НА ДЕПЕШ МОД В СОФИЯ - ОКОНЧАТЕЛНО ОТМЕНЕН

Както четем в сайта на SME:

Уважаеми дами и господа,

Със съжаление Ви уведомяваме, че концертът на Депеш Мод в София е окончателно отменен. Преди броени минути мениджмънтът на артистите официално съобщи, че групата няма да има възможност да осъществи нито един от осемте концерта, за които беше планирано насрочване на нови дати, поради несъответствия в графика на турнето. Въпреки усилията да намерят свободни дати, за които да пренасрочат отложените концерти, това се оказа невъзможно.

Окончателно отменените осем концерта са:

12 май – Атина
14 май – Истанбул
16 май – Букурещ
18 май – София
20 май – Белград
23 май – Варшава
25 май – Рига
27 май - Вилнюс

Депеш Мод и техния мениджмънт се извиняват на многобройните си български фенове за невъзможността да осъществят концерта си у нас и обещават, че София задължително ще бъде включена в следващото турне на групата.

Както винаги, София Мюзик Ентърпрайсис ще се отнесе коректно към всички, закупили билети за шоуто и ще върне парите им обратно.

Връщането на билетите ще стартира от 15 юни (понеделник) 2009г. от 10:00ч. и ще продължи до 14 септември (понеделник) 2009г. на касите на Тикетпро и неговите партньори, от които са закупени. След този срок билети няма да се приемат.С уважение,
София Мюзик ЕнтърпрайсисА от мен още веднъж:Share/Bookmark

2 коментара:

Maria каза...

Супер! Обожавам тази песен и Депеш мод! Благодаря за поздрава!

Petya каза...

Това с отлагането на концерта в София наистина е жалко за феновете,но по важното е,че Дейв отново е на крака и на сцената.... :)

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................