>

27.3.10

На тъмно, заради земята

Довечера всички на тъмно! Под сигнал! Часът на земята е! От Австралия идва! От цели 2-3 години! Не може повече така! Не може с това глобално затопляне да се продължава! Сами видяхте колко сняг донесе! Не е важно какви са средствата, важна е целта! Със спестеното от електричество, може да се покрие поне 1/1000 от похарченото за пропагандата! Но не е смисъла в това. Това е символично! Дават ви един час в който да помислите, колко крехко и важно е природното ни наследство. За жителите на югозападна България, също би могло да символизира, какво могат да им причини ЧЕЗ в комбинация с ДКЕВР! В София ще има факелно шествие от НДК-то до Театъра. С факли без вредни емисии! После като загасят в 8 и 30 и ще има концерт! Без озвучаване! Може би като е тъмно - ще е и без хореография! Може да се правите секс по това време! И да си мислите за друг! Или да гледате телевизия на тъмно! И да си развалите очите! Може и на гости да идете! Или на кръчма! И ако загасят там, да се изнижете без да си платите! Може и да си седите на тъмно и да пушите! Аз ще загася слънцето в 8 и 30! Час на земята ще е!
п.с. аз ще си загася лампите за един час. Какво толкова. Нека и аз "барабар Петко с мъжете" да съм.

Share/Bookmark

5 коментара:

Liliyana B. Andreeva каза...

АЗ СЧИТАМ,ЧЕ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ИДВА ОТ ВРАЧКИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СВЕТОВНИ ВЪРХУШКИ,КОИТО СА ПРЕГРЕЛИ И СА ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНАТА ,ТЪЙ КАТО ДУМАТА ИСТИНА ПРОИЗЛИЗА ОТ ИЗСТИВАМ.ОТ ТАМ ПРОИЗХОЖДА И ДУМАТА СТУДЕНТ,Т.Е. ОТ СТУДЕНО.

frog and roll каза...

Един час, викаш. На мене не ми излиза от главата другия един час, който връткаме напред в неделя. Хем и от там ще "спестим". Зорлем, щем-не щем, пфу!

Нищо няма да гася - имам си енергоспестяващи лампи и готвя на газ, няма да минава и на свещи. Плюс туй, ако това им е глобалното затопляне, не знам как си представят нормалното време - може би като замръзнало море, да им се не види и на мазните лъжци. :(

MadWizard каза...

Въйййй как ме сети!
Верно, че трябва да си навия часовника и да стана нощес в 4, че да го врътна...

Обаче якото е, че след смяна на часа бизнеса ще изгуби хиляди пъти повече, заради закъснели работници, отколкото ще спести за целият сезон от светлина...

...и се кефя на хилядите пропуснали самолети и влакове.

Важното е Еколози да има!!!!

frog and roll каза...

Бе не знам... От еколози до еколози има разлика, види се. Симпатизирам им по принцип и подкрепям всички разумни каузи, обаче глобалното затопляне мирише.

MadWizard каза...

то в тая жега и аз ще се вмириша

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................