>

8.4.10

Депресия за възрастни

За да завърша серията си, озаглавена "Депресии", трябва да напиша една статия и за възрастни. Те не се шашкат с приказки, нито ще се нашашкат ако Панайот Панайотов се свари в кожените си панталони. Те са скапани възрастни на антидепресанти! Плащат си редовно сметките /доколкото могат/ и ровят в кофите за смет за да вечерят. Те се депресират с ЧЕЗ, ЕОН, EVN, Топлофикация и VIVACOM. Скоро ще почнат да се депресират и на "Софийска вода". Общо взето и други всякакви измамници има, ама тези са дъ бест крадците. Вчера премиера се закани да анулира договорите с ЧЕЗ и останалите измекяри. Одобрявам. Ама няма да стане. Щото ония цървули от ДКЕВР ще останат гладни, ако им се вземе кацата с мед. Добре де, няма да са гладни, ама ще се депресират и те. А депресиран шеф на ДКЕВР не води до нищо добро. Ей на Маслата като се депресира и не можа да задели 50 бона, че да не влзне в Сливенският. После пък не и се откъснаха от сърцето и 5 хилки, ама здраве да е.

За да е пълна депресията, вижте горката Долорес Арсенова и скромната и къща.


Няма нужда от депресии.

Share/Bookmark

4 коментара:

Ondine каза...

Мдам!От днес започвам да живея и аз така "скромно"/да не сте посмели да ми снимате къщата от някъде/ :D

:P

p.s.Бате Бойко явно ще стане бързо и Б/р/ойко.Ще остана силно впечатлена ,ако изкара на яве всиките "далавери" на ЧЕЗ,ЕОН,НЕК и т.н

К'ви депресии,пак съм изтървала?

MadWizard каза...

е натискай по червеничкото де

september-silvia каза...

Тя цялата нация според мен е на антидепресенати не само част от нея,не може да не си платиш тока,водата и т.н.,дано Батман да разбута нещата там,щото кацата е много дълбока и сладка..

Preor каза...

Е такива да им смъкнат гащите и да ги навържат пред НДК - с закачен до тях бич - ей така всеки, който иска да минава и да им удря по един....ама скромен.
:-) :-) :-)

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................