>

25.4.10

Мисия очевидно Възможна Лондон

Днес гледах така рекламираният напоследък български филм: "Мисия Лондон". Смея да кажа, че най-после и нашите направиха филм след "промените". Филма е много хубав. Чел съм книгата преди години, още когато излезе, затова сюжета ми беше познат и не очаквах издънки оттам. Съответно и нямаше. Направи ми впечатление нещо друго: звука беше на ниво. Много рядко се разбират и чуват репликите на героите в останалите бг-филми. В този звука беше перфектен. Саундрака също беше ако не перфектно, то поне добре подбран. И най-важното: актьорите играеха добре /с много малко изключения/. Нямаше го "преиграването" и отчетливо издекламираните реплики на които сме свикнали в бг-продукциите. 
Честно казано, бях се подготвил за "за български филм - става", но използвах "най-после направихме филм", за коментар след края на прожекцията.
Препоръчвам на всички да гледат филма. Аз лично след като почнат да го разпространяват с вестници след време, ще си го и купя.
Приятно съм изненадан. Надявам се този филм да "повлече крак" и да започнат да се правят повече свестни родни продукции.
Явно мисията е възможна.

.

Share/Bookmark

8 коментара:

momenti-momenti каза...

Напълно съгласна! И мен приятно ме изненада и изкефи!
Явно мисията е възможна!!!

Plamena Markova-Koleva каза...

Да, да, да, хареса ми :)

Увлекателен, лек и динамичен филм, не го очаквах.

Lili каза...

Почти бях сигурна,че си ти в залата ;)
Филмът е страхотен :) И ние го гледахме вчера :) Още повече се израдвах на пълната зала :)

Анонимен каза...

Можеш ли да сложиш линкче, от къде можем да си го изтеглим, щото по много села и паланки закриха кината ;).

MadWizard каза...

Не мисля, че скоро време ще може да се изтегли отнякъде.
Щом нямаш възможност да го гледаш на кино, ще трябва да изчакаш докато го пуснат на двд. Но предполагам ще мине поне година. Съжалявам.

Kal4o каза...

Mad, лека завист се прокрадна през малкото ми мозъче. :0
Представям си "Арената" как се пръска по шевовете. Цялата атмосфера при гледането на филм на кино повишава нивото му няколко пъти /според мен,де :0/. При първа възможност съм дотърчял до "Арена"!!!!!!

MadWizard каза...

Е чак пък завист.

Бтв, аз честно казано не харесвам "Арена". Нямам обяснение защо. Преди, защото нямаха кола, а сега просто защото съм си избрал синеплекс за кино. Но навсякъде вече става да се гледат филмчета. Всички зали са удобни и приятни.

Kal4o каза...

Важното е да има атмосфера! Дори и пълната "американизация" да не ми се нрави, не мога да им го отрека на "янките" и на "реднексите от юга", че добре са измислили това с кината! "Уел дън!" :0

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................