>

11.9.10

9/11

Нищо няма значение, когато има невинни жертви. Не ме интересуват политическите интереси, не ме интересуват религиозните убеждения, не ме интересуват финансовите извлечения. Преди 9 години на днешният ден загинаха близо 3000 невинни, около 10000 бяха физически или психически наранени.
Аз бях там. За щастие, точно в този момент на 476 km от Манхатан.

Не одобрявам.

Не ме интересува кой е виновен, не желая да се повтаря.



.

Share/Bookmark

6 коментара:

Живко Иванов каза...

Вярваш ли на тезата,че собствениците на кулите-близнаци сами са подготвили този апокалипсис за да вземат милиони долари от застрахователите.Гледал съм няколко документални филма за трагедията в които оцелелите разказват,че са чули експлозии подобни на тези когато събарят някоя сграда.Не е нормално небостъргач да се срине за няколко секунди буквално!Едва ли ще научим истината,но наистина това никога не трябва да се случва!

MadWizard каза...

ще ти отговоря така:
http://e-vestnik.bg/9949/shto-za-ludi-vyarvat-che-na-11-septemvri-amerikantsite-sami-sa-si-saborili-kulite/


Всъщност смятам, че САЩ са усетили или очаквали атентата. Имали са нужда от него. Но не са очаквали да е с такива размери. И не са очаквали такива поражения да има.

Просто са искали да пуснат малко аванта, за да се поразпалят нещата и да имат повод да продължат борбата с "терористите".

Не съм расист. Или поне не го показвам. Но има религии, които не носят нищо добро /освен за определени хора/. То всички религии май са такива, но все още има такива, които са "действащи".

Живко Иванов каза...

Прочетох коментара в е-vestnik и все пак има нещо,което не се връзва.Наистина е лудост се мисли,че американците сами са предизвикали всичко това,но къде са били прехвалените тайни служби в САЩ.Нима не са знаели,че Ал Кайда подготвя нещо или ... Какво означава "не са очаквали да е с такива размери?!Няма нищо по страшно от радикалният ислям и последователите на този фанатизъм.Там децата се раждат с промити мозъци и въпрос на чест за тях е да препашат експлозиви в името на духовният си водач Бин Ладен или някой друг.Сектите в християнския свят не са по-различни!

Анонимен каза...

добре де, това за невинните жертви го разбирам, ама защо никой не оплаква невинните жертви, загинали при американските бомбардировки? или това не е несправедливо, излишно жестоко и неоправдано?

MadWizard каза...

щастливци са тези, които са били достатъчно далеч и не са видяли "ужаса" в очите на околните.

september-silvia каза...

извадил си късмет Мад,че си бил далеко,най-ужасния ден от 2001г насам...версиите са хиляди...

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................