>

18.9.10

Рекетьорите готвят нова стачка

Неквалифицираните ни изнудвачи отново заплашват със стачни действия. Предвижда се в болниците да се приемат пациенти само ако са спешни. Тоест, ако са извадили парите вече и те са повече от достатъчно. Жалките общаци, наречени джипита, дадоха гласност на факта, че били чули че имали колеги, на които здравната каса им дължала приблизително 300 лв.
Забележете: чули, имало, 300.
Същите тези, настояват да се спре насилието над тях. Дори "Октопода" им, който те наричат БЛС иска инкриминиране на насилието над медицинският персонал!
Не разбирам с какво престъпниците, с медицински униформи са по-различни от останалите престъпници?
Защо трябва, тези неграмотни и незаинтересовани просяци да са по-ценни от останалите? Защо лекарите може да убиват поради мързел, небрежност и некомпетентност, а не може да им разбиваш носа, като започнат да те рекетират, след като са осакатили близките ти?
С какво Асан, продавача на царевица по морето е по-долу от нашите лекари? Та Асан е откраднал само стотина килограма царевица и е отровил и причинил стомашни проблеми с нея само на 200 до 500 души.


Не ги искаме тук!
И не искам да продължавам да им плащам. Пряко и косвено!
И е крайно време е, вече да се приключи със здравната реформа! Имам предвид да се приключи със здравната каса, да бъде приключена г-жа Борисова и да се приключи с общите работници, наречени джипита. 
Та неслучайно медицинска академия е сборище на араби чуждестранни студенти. Да я завършиш се оказа, че не е нужно да говориш един език с преподавателите. Важно е само да се разберете за сумата.


.

Share/Bookmark

3 коментара:

Пламен Бочев каза...

!

Ирония Идиотова каза...

Аз спрях да съм "прилежен гражданин" отдавна. Не плащам здравни изобщо.Може да изкарате вкиснатите домати.

TankoBG каза...

В Пловдив медицинските училища са пълни с едни ниски, космати и мургавки същества, говорещи със съскане някакъв съседен нам език. А в София явно са дюнероядците. Да се чуди човек откъде изпълзяват все нови и нови български докторчета и се нареждат веднага на трапезата.

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................