>

25.9.10

Кой лъже: президентът или народа?

Снощи новина в късните емисии беше: "Кортежа на президента предизвика катастрофа". Инцидента е станал край село Малиново, близо до Ловеч. Познаващите този участък от пътя, знаят броя на паметниците точно в тази отсечка. 
Днес се поинтересувах повече относно катастрофата за да разбера какво се е случило. И откривам, че са набедили президента, демек не е вярно.
Също така, много интересно е: Има пострадали, има свидетели /техници по билбордовете/ и разбира се, момчетата от НСО отричат. Даже обясняват какво е станало, цитирам:
"От охраната на Първанов обаче отрекоха това и заявиха, че наистина е имало пътен инцидент, но той е предизвикан именно от човека, който ги обвинява. Мъжът тръгнал да изпреварва, но като видял кортежа се върнал назад, блъснал буса, а той съответно другата кола."
Освен това,  шефът на НСО ген. Димитър Димитров заяви, че цитирам:
"Кортежът дори не е разбрал, че е станало ПТП. То е било заявено по-късно в полицията в Ловеч."

Не знам кой лъже в случая, ама не разбирам как кортежът на Първанов, хем дори не е разбрал, че е станало ПТП, хем описва как точно е станало ПТП-то.

Явно някой лъже.
Явно някой лъже пак!
Дали Гоце лъже или народа?
Дали Гоце лъже пак или народа?
Дали Гоце лъже пак народа?

Лошото е, че в случая, дори и да се случи най-лошото пак нищо няма да се промени.

.

Share/Bookmark

5 коментара:

Valkocompany каза...

Явно някой се е движил с превишена скорост в този участък.Там има бензиностанция което автоматически означава че разрешената скорост е 60 кмч.

Борис Тодоров каза...

Гоще си е дказан лъжец.
Той е не само цитанин, но и лъже като дърт такъв!

Ангел Грънчаров каза...

Един лъжец казва нещо. Пита се: лъже или казва истината? Да чакаме доказан лъжец като Гоце да каже някога "аз лъжа" е съвсем напразно очакване...

MadWizard каза...

Аз не разбирам едно нещо. Случва се на всеки. Катастрофи доста често стават. Да, винаги има виновен и често произшествията стават заради надценените способности на водача, ама какъв е проблема да си признаят?
Не е било тежко ПТП, няма жертви...сега човечеца, няма да получи и пари от застраховка /гражданска/.

А всички сме виждали как се движат кортежите,...

... все едно цървулите вътре са златни, а не накаляни.

Marten's каза...

Точно тея "цървули" ни убеждават , че са "лачени обувки" , но освен да са "лачени цървули" друго не се сещам и ако си бяха признали сега щяха да имат един добър рейтинг на президентството,но човечецът ще си взима заеми за ремонта на буса и така....

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................