>

5.12.09

U2 в София


U2 идват в краят на лятото или началото на есента, следващата година!
Ето това е новина! След провала с Мадона и предстоящият провал на Елтън Джон, най-после ще ни посвирят и попеят качествени музиканти. Аз ще бъда там!
Ето и цялата новина от Монитор:
U2 също ще нажежат лято 2010 в София. Освен Елтън Джон промоутърите от София Мюзик Ентърпрайсис (СМЕ) ще доведат у нас и ирландската четворка. Лайвът все още не се обявява официално, тъй като детайлите по договора все още не са доуточнени. На официалния сайт на групата до момента не се е появила дата за България, но според запознати концертът ще се състои в края на август или началото на септември догодина. Боно и компания ще бъдат в Истанбул на 6 септември, а три дни по-рано ще забият в Атина. У нас ще дойдат или преди лайва им Гърция, или след този в Турция. Останалите концерти са далеч от балканските държави и по традиция ще са в Париж, Виена и Москва.

От СМЕ не коментират отношенията си с мениджърите на U2. Още в началото на миналата година обаче промоутърите обявиха, че преговарят с ирландците. В музикалните среди е известно, че Боно и компания не се качват на сцена за хонорар, по-малък от 4 млн. евро. В случая обаче по-проблемен се оказал теренът, тъй като след лайва на Мадона на стадион „Васил Левски" гледката била потресаваща и по всяка вероятност това пространство скоро няма да се ползва за танци.


По-хубаво от това: здраве!
Поздрав за всички любители на хубавата музика:




Share/Bookmark

3 коментара:

frog and roll каза...

О! Страхотна новина! Там сме!

Ondine каза...

Докато не се появи тук Боно не вярвам!;)Иначе си е ясно ,че това е новината за следващата година!

Наско каза...

Е, вече е факт обявения концерт на AC/DC, така че теренът явно не е основна причина да не допуснат U2 на стадиона.

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................