>

23.11.09

Те (вече) са тук!

Те са тук. Или ще дойдат.
И кой мислите ще ги или ги е посрещнал?
Нашите учени. От БАН!
Няма лъжа и измама. Наши учени се свързали с извънземни.
Разбира се, всички учени могат да се свържат с извънземни. Новината е, че извънземните са дали интервю, само за група съветски учени, част от които са нашите учени от БАН. Отговорили са (правилно) на 30 въпроса.
Е, разбира се, трудно е да се отговори на български, било то и в пиктограми, затова напоследък се пообъркаха малко и изследванията на "Академика", относно грамотността на българите. Стават и грешки. Хвала на учените в БАН!
В същото време обаче, КРОСС ръководителят на Института за космически изследвания (ИКИ) към БАН проф. д-р Петър Гецов отрича факта, за контакт с извънземни:
"Институтът за космически изследвания към БАН не се занимава с търсене на извънземни и не е осъществявал връзка с такива". 
"Те и в момента са тук около нас", каза заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов.

Хм, заформя се пак конспирация.
Знам обаче едно: Симеон Дянков сгреши! Неговото изказване: " БАН не прави наука, в БАН са феодални старци, които си стоят там, събират заплати.", явно не е вярно.

В БАН освен феодални старци, на щат са и пенсионирани извънземни!!!




Share/Bookmark

4 коментара:

Plamena Markova-Koleva каза...

Хахахаха, предсказвам нова блог-игра в следващите 10-15 години -> "Снимай и качи своето извънземно другарче". Ами да са ни добре дошли, важното е, че не са враждебно настроени :)

MadWizard каза...

...което ги прави скучни.


И започвам да се замислям какво ще правим, като излязат с лозунга:
"make love, not war"

morrt каза...

А аз не се замислям. Докато слязат, вече ще съм в състояние да "правя" единствено война. И то главно осирайки позициите.
Дано да се сетят да кажат на наш'те къде съм затрил един чарк, че не мога да сглобя прахосмукачката.
:)

MadWizard каза...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/bulgaria/6650677/Aliens-already-exist-on-earth-Bulgarian-scientists-claim.html

Публикуване на коментар

Снимка - [im]url на снимката[/im]

Color - [co="red"]текст[/co]

Marquee - [ma]текст[/ma]


:a :b :c :d :e :f :g :h :i :j :k : :m :n :o :p :q :r :t :s

Не се срамете, а споделете:

 
..................... ..........................